TRÆFÆLDNING

Træfældning i Viborg

Alle former for træfældning udføres i Viborg og omegn. Vi tilbyder enten traditionel retningsbestemt træfældning, fra lift eller fældning ved hjælp af klatring. Når du kontakter os, taler vi om, hvad der passer bedst til din situation. Uanset hvilken metode det gælder, er vi hos KJ Træ- og Naturpleje miljøbevidste og opmærksomme på at fælde træet professionelt, sikkert og så nænsomt som muligt.

Fældning ved lift

Fældning fra lift er en god mulighed, såfremt at du kan få adgang til træerene.
Hos KJ Træ- og Naturpleje er vi meget miljøbevidste og arbejder kun med miljøbenzin i motorsavene. Men vi drømmer om at gå skridtet videre, og arbejder derfor henimod at investere i en el-drevet maskinpark for at skåne miljøet mest muligt.

Fældning ved træklatring

Når vi fælder træer ved hjælp af klatring, skæres træet ned i mindre dele. Klatring anvendes ofte omkring tæt bebyggelse, langs veje og i områder hvor træet på ingen måde kan fældes fra jorden. Vi anvender også teknikker med nedfiring, hvor grene og stammer kommer kontrolleret til jorden. Denne type træfældning kræver det helt rigtige udstyr og den helt rigtige teknik. Vi er professionelle træklatrere og fælder dit træ sikkert og skånsomt.

Grenaffald og flishugning

Når vi har fældet et træ tilbyder vi også at flishugge grenaffaldet på arbejdsstedet. Flis kan bruges mange steder i haven, hvis du ønsker det, kan det f.eks. indgå i din have til ukrudtsbekæmpelse omkring træer, buske eller bede. Vi laver flis på stedet, og det kan altså bruges med det samme, f.eks. som et effektivt bunddække i haven.


Skal vi fælde et træ for dig?

Skal du have fældet et træ i Viborg eller omegn? Kontakt os for at få et tilbud eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Vi garanterer personlig og professionel betjening.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte KJ Træ og Naturpleje, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønkser et tilbud.