TOPKAPNING

Topkapning i Viborg

Vi udfører topkapning i Viborg eller omegn. Hos KJ Træ- og Naturpleje er vi uddannede til at foretage en biologisk korrekt topkapning, der er skånsom og gavnlig for træet, og som ikke skader omgivelserne omkring træet.

Hvad er topkapning?

Når du lader professionelle udføre topkapning, er du sikker på at det bliver gjort bedst muligt. Vi er uddannede indenfor træpleje og landskabspleje og vi sikrer dig og træet den bedste proces. Når vi udfører topkapning, fjerner vi træets øverste del, herunder grene og toppen af stammen.

Hvorfor er det en god idé at udføre topkapning?

Der kan være flere grunde til at foretage topkapning af træer. Nogle gange kan træet være blevet beskadiget af sygdom eller skadedyr, og det kan være nødvendigt at fjerne de berørte dele, for at bevare træets sundhed. Andre gange kan træet være blevet for stort og udgøre en sikkerhedsrisiko, især hvis det er i nærheden af bygninger, ledninger eller andre strukturer. Topkapning kan også være nødvendig for at give bedre adgang til sollys eller for at forbedre udsigten.

Professionel hjælp til topkapning

Topkapning af træer er en specialiseret opgave, der kræver professionel ekspertise og sikkerhedsforanstaltninger. Forsøg aldrig at udføre topkapning af træer selv, da det kan være farligt og føre til skader på ejendom og personer. Kontakt os, så udfører vi opgaven effektivt, skånsomt og sikkert.


Affaldsminimering

Vi minimerer affaldet og genbruger altid hvad vi kan. Derfor omdanner vi de afskårne grene til flis med det samme, hvis du ønsker det. Du kan benytte flis til effektivt bunddække i din have. På den måde får affaldet et nyt formål.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte KJ Træ og Naturpleje, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønkser et tilbud.