STUBFRÆSNING

Stubfræsning i Viborg

Hos KJ Træ- og Naturpleje tilbyder vi mindre opgaver inden for stubfræsning. Efter træets fældning fræses den resterende og synlige del af roden væk og ned til 15 cm. under jordoverfladen. Hermed er der mulighed for etablering af græsplæne eller plantning af et nyt træ.

Fordele ved stubfræsning

Når vi har udført en stubfræsning, frigøres en hel del plads. Pludselig kan området omkring træstubben bruges til andre ting. Måske ønsker du dig et nyt bed, en fortsættelse af græsplænen eller et nyt træ? Alt dette bliver muligt, når vi har udført stubfræsning.


Plantning af træer i Viborg

Hos KJ Træ- og Naturpleje tilbyder vi plantning af træer. Enten enkelte træer i haven eller som underleverandør for større virksomheder. Vi er løbende i dialog med lokale planteskoler og kan derfor altid skaffe kvalitetstræer med den rette genetiske egenskab, som passer til vores miljø og klima (proveniens). Har du specifikke forespørgsler eller et større projekt, som du har brug for hjælp til, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du har fået fældet et træ og skal have lavet en stubfræsning eller plantet et nyt træ. KJ Træ- og Naturpleje står klar til at hjælpe.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte KJ Træ- og Naturpleje, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønkser et tilbud.