BESKÆRING

Beskæring af træer i Viborg

Vi udfører bæredygtig træpleje i Viborg og omegn. Hos KJ Træ- og Naturpleje udfører vi beskæring af træer ud fra et forsigtighedsprincip. Der må aldrig beskæres mere, end hvad træet kan holde til rent biologisk. Vi er opmærksomme på vores indvirkning på naturen og miljøet og vi er meget bevidste om, at vores metoder og materialer skal være så miljøvenlige og skånsomme som muligt.

Sikkerhedsbeskæring

En sikkerhedsbeskæring kan udføres året rundt, og her fjerner vi døde eller svage grene. Sikkerhedsbeskæring er en del af en grundlæggende træpleje, og hos KJ Træ- og Naturpleje udfører vi dem professionelt og sikkert. Afhængig af træet og omgivelserne kan det gøres med lift eller ved hjælp af træklatring.

Kronereduktion

Vi tilbyder at udføre en kronereduktion på træet, hvor op til 20-25% af træets bladmasse reduceres. Det er vigtigt at kigge på træets sundhed, før en kronereduktion foretages. En kronereduktion giver lys og luft omkring træet uden at ødelægge træets symmetri og foretages oftest med klatring og nedfiring af grene og stamme.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte KJ Træ og Naturpleje, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønkser et tilbud.